The Only Exception
The Only Exception
Just Be Youself Yaa . .
Sunday, December 16, 2012 | 7:50 PM | 0 comments
Asalamualaikum .
Daripada tajuk diatas uolls mesti dah dapat agak kan . Everyone hate hypocrite person . Nobody perfect
and why must we did what we don't want to ?

Beside that , its hard to menyesuaikan diri dekat tempat baru . Why everyone not understand that ? !

Semua orang mempunyai hak untuk melakukan keputusan sendiri . Kalau awak membuat keputusan hanya demi kesenangan awak seorang better i ran away = =

xoxo
love
Mien
Twitter stories .1
Thursday, December 6, 2012 | 6:40 AM | 0 comments
Hola .

Kay . nak cerita la pasal twitter . kan sekarang da popular kan twitter so Mien pown tak nak la ketinggalan
nak buat acc twitter .And sekian lama  Dia mendiamkan diri di facebook akhinya di muncul jua di Twitter .
Miss Dia so much . no lie . hahah . nampak bahagia . hmm , berdiam diri itu lebih baik daripada berkata-kata. Wish Dia happy dengan yang tersayang .

Bercinta balik dengan EX, lebih kurang sama mcm baca buku yang sudah baca. Kita sudah tahu kesudahannya, buat apa kita nak ulangi semula =

xoxo
love
Mien 

Crazy Recipe !
Monday, December 3, 2012 | 10:44 PM | 0 comments
Asalamualaikum .

Heiyoo dear bloggie . al-maklumlah cuti skolah dah bermula so macam2 planning ade kan ? . ada yang pergi bercuti , ada yang balik kampung and tak kurang juga ada yang dok rumah jaa ( macam saya ^^ ) .
So , saye nk bagi tau yang saya ni mmg minat gila dalam bab bab mmasak . saya nk kongsikan satu CRAZY RECIPE ! daripada saya sendiri ..

BAHAN - BAHAN

Roti ( apa2 jenis )
Cheesedale .
Tudung periuk ( don't laugh )

CARA-CARA

1. Letak tudung periuk atas dapur .
2. Tunggu sampai tudung periuk itu panas . kemudian letak cheesedale atas tudung periuk tu .
3.Apabila cheesedale da cair . Tekapkan roti pula .
4. Terbalikkan tudung periuk and tadaa . siap !

Tapi sebelum anda mencuba resepi ini anda harus pastikan ya bahawa otot2 tangan anda cukup kuat untuk
menyental tudung periuk tersebut . hehehe .

love from me .
xoxo
-MIEN-
Istanbul Aku Datang !
Sunday, December 2, 2012 | 6:16 AM | 0 comments
Asalamualaikum .

God , try teka what i'm doing now ?

I'm watching Istanbul Aku Datang ! . It was very romantic movie and . . . i dont know how to descrbe my feeling right now . grrr

Basicly , this movie is about Diana ( Lisa Surihani ) and Azad ( Tomok ) . Mereka bercinta and then bertunang . Tapi Diana x sabar nak menunggu si Azad ni habis belajar , dia datang Istanbul menemui
Azad .

But honestly i wanna said that this movie a bit terpesong dri akidah orang islam . If u all watching this movie ,
it seems like if someone goes to Istanbul , banyak masalah sosial yang akan buat akidah kita terpesong .
it it right ?

Nahh , forget it . Twitter time .

Daaa ~  xoxo -Love Mien -
I'm Come Back !!
Friday, November 23, 2012 | 7:36 AM | 0 comments
Asalamualaikum pembuka bicaraa ..

Heiyoo . Its such a lone time i didn't "clean up" my blog doesn't it ?
God it really fast ! i felt like baru semalam beli beg sekolah =="
Nothing to say but welcome 2013 ! ( blom lagi kott ==")

I already comfort at SMABT or SMA Bugisiah Tampok .
but my mom said that if my result going bad i will being transfer to the new sch .
Gosh . I really can't accept Arabian Subject . I don't know why but i felt that arabian is making
me suck !
I can't force myself to accept that .

But its ok . Next year i will sure my academic and arab will being good . pray for me -.o

Ilalliqa' !


Selamat Hari Raya !i!i!i
Wednesday, August 22, 2012 | 5:14 AM | 0 comments
Hello peeps !

My blog already berhabuk laa .( kibas-kibas ) .but ( senyum ) that not the point of my story , its raya now !! ( lompat-lompat ) i'm sorry coz not show my raya photos but don't worry ,

 will upload it next .

bye . senyum ...
Happy Ramadhan !
Friday, August 3, 2012 | 6:09 AM | 0 comments
Asalamualaikum guys .

The time felt like so fast leave us behind . without we realize ramadhan was coming .
Al-maklumlah orang melayu lah katakan . sehari sebelum berpuasa semua nak bantai .
First day fasting . omj . . .  . . i didn't felt like fasting  ^00^ . second days fasting ?
a little bit tired .

Maybe because my tummy always ' sang ' . my bed was my bestfriend in ramadhan of coz . hihi .

First time fasting at hostel , i felt i little bit awkward coz 12 years i'm fasting at home , makanan berderet wooo . living at hostel teached me to be more independent and not wasting .

- SESUNGGUHNYA MEREKA YANG MEMBAZIR ITU ADALAH SAHABAT SYAITAN -

asalamualaikum~

Older Post