The Only Exception
The Only Exception
KPOP TIME! ( FULL HOUSE )
Friday, December 23, 2011 | 1:37 AM | 0 comments
Asalamualaikum guys!!
Maybe ade segelintir daripade korang minat KPOP kan??
Saye pown salah satu dari korang..hehehe..@@
Saye minat Rain,Donghae,Leeteuk,Heechul,Yeesung,Kim Boem,Kim Hyun Joong,So Ji Sub,
Lee Dong Wook,Hyun Bin,Geunsuk,Youngsaeng,Top dan laen2...( klau saye senaraikan semue jenuh tangan nak menaip sampai minggu depan! )..

Al-kisahnye,, saye boring.pastu bukak la youtube sesaje..pastu saye pown teringat citer lame korea..tapi citer tu best and always be the best!..saye tengok la citer FULLHOUSE...

 Yang lelaki handsome tu name dye rain...Yang perempuan cute ni name dye Song Hye Ko.
Nak dijadikan cerite ,, perempuan ni kene tipu dengan kawan baik dye..pastu rumah dye kene jual...si laki ni artis kaye..dye pown belilah rumah tu..oleh kerana rumah tu satu2nye peninggalan ayah perempuan tu..dye pown tawarkan diri untuk jadi maid kat umah tu.

Tapi lelaki ni banyak kene gosip ngan artis2...dye ade suke ngan sorang perempuan ni tapi perempuan tu x suke dye.Oleh sebab tak tahan dengan skandal tu dye pown kahwin kontrak ngan perempuan ni.Sebagai hadiah , bila da cerai nanti perempuan tu dapat rumah dye balek.

Tapi dyorang ni slalu sangat bergado.Hampir setiap hari dyorag bergado ( bukan hampir tapi memang ).Pastu pade satu malam ni perempuan tu kate yang dye suke kat laki ni.Laki ni sebenarnye x taw pown dye ske kat pompuan tu.Pastu dye pown ceraikan perempuan tu.

Lepas dye ceraikan perempuan tu dye makin lame makin x popular.pastu dye pown larikan diri.satu hari ni , dye balek sebab kawan baik budak perempuan tu tipu dye , dye kate yang perempuan ni sakit tenat sebab rindu dye.dye pown balek.bile dye balek je , dye tengok perempuan ni taderpape pown.dye pow ckp ngan perempuan tu nk jadi maid kat rumah tu...niat sebenar nak jage perempuan tu...pastu dye nak pikat balik perempuan tu , dye mintak kawan baik perempuan tu bagitaw semue pasal perempuan tu...

Satu malam tu , laki tu nak pinang  perempuan tu dekat temapt skating...tapi perempuan tu lambat datang..esoknye , laki tu demam...mase demam laki tu kate jgn tinggalkan dye..pastu..pastu dye pown kahwin..
Ni salah satu part dyorang gado..amboy muke dye garangnye!!..kay la..sampy disini sahaje..Asalamualaikum , saranghaeyo!!

Older Post | Newer Post